Sussi Aspelin 

 

Sussi Aspelin 

Sussi Aspelin 

Samtal

 

Integritet. Respekt. Ansvar. I mina samtal med människor är det bl.a. dessa värdegrunder som representerar det jag förmedlar. 

Sedan första samtalet hos Sussi kände jag ett direkt förtroende. Jag var ganska vilsen i livet och hon hjälpte mig att hitta det spår som var rätt för mig. Hon har en stor och genuin människokännedom. Efter ett samtal hos henne grundas jag och går stärkt därifrån, med tilltro till min egen förmåga.

Sanna, 48

Jag hade fastnat i en ”negativ tankeloop” om ett beslut jag hade fattat och vände mig då till Sussi. Hon var genom sin raka kommunikation en hjälpande hand och ett stöd för mig att komma vidare. Jag kunde stanna upp och se på situationen från ett annat perspektiv och på så sätt släppte konflikten jag hade med mitt agerande. 

Jesper, 36

När jag kommer in i Sussis ljusa, lugna rum, är jag ibland fylld av frustration och negativa tankar, när jag går därifrån är jag fylld av kraft, harmoni och kärlek till mig själv och alla i min omgivning. 

Jag har även testat att gå till en psykolog, men ärligt talat får jag mer ut av samtalsterapi med Sussi! 

Ann-Marie, 53

Sussi har hjälpt mig genom samtal att vara sann med mig själv och våga fokusera på det som verkligen inspirerar och gör mig glad, det gjorde att jag istället för att plugga till jurist (som jag upplevde att ”jag borde”) nu istället är en glad lågstadielärare. Genom samtalen och att förstå min ”design” har jag insett min egen kapacitet att ge mig själv förutsättningar för att må bra och trivas i mitt liv.

Frida, 27

Att få reflexologibehandling hos Sussi medför ju även samtal som ger nya perspektiv och hjälper mig att finna det som är rätt för mig. Om man är vilsen får man hjälp att hitta tillbaka till sin väg. För mig är Sussi som en mentor och ger en mycket personlig vägledning. 

Louise, 42

Sussi har varit ett ovärderligt stöd för min utveckling och hälsa under mer än ett decennium med regelbundna sessioner. Förutom djup kunskap och kraftfulla tekniker har hon ett unikt sätt att se helheter och samband som förmedlas utan krusiduller, på ett sätt som stimulerar både nya insikter och egenansvar. Även om det ibland känns utmanande uppskattar jag verkligen kombinationen av hennes raka kommunikation, visdom, humor och engagemang – som är betydligt större än vad som vanligtvis kan förväntas av en terapeut.

Lisa

Vi har gått hos Sussi i samtalsterapi sen några år tillbaka. Vi har inte kommit för att lösa ett ”stort problem” utan för skapa en bättre och stabilare kommunikation och närhet i vår relation. I samtalen har Sussi väglett oss på ett otroligt ärligt och hjälpande sätt. Samtalen har öppnat våra ögon för att se på vår relation och på varandra på helt nya sätt, att öka förståelsen för varandra och hitta konkreta metoder för en bättre kommunikation. Sussi har en förmåga att på ett genuint och tydligt sätt skapa en tillåtande plats för att komma varandra närmare genom
samtal.

Emily, 39 och Jonas, 43

Jag gick i samtal hos Sussi bland annat för min oro och för att jag stod vid en milstolpe i mitt liv, både gällande en destruktiv kärleksrelation och min karriär. Sussi hjälpte mig att ta hand om oron och att sortera ut och bearbeta mitt inre, både genom samtal och reflexologi. Jag blev stärkt att våga välja på ett nytt sätt, välja det jag mår bäst av, lyssna inåt och våga  välja utefter respekt för mig själv, den jag är. Idag känns det som att jag har hittat hem i mig själv. Jag rekommenderar Sussi varmt.

Anna, 43

Kanske är det i samtalen som Sussi betytt mest för mig. Oräkneliga gånger har jag kommit med något som plågar mig eller oroar mig, eller där jag bara inte kunnat tänka klart, och sedan gått därifrån med lugn, klarhet och rent av glädje i hjärtat. Jag kan lugnt säga att jag hittills inte träffat någon som har samma knivskarpa klarhet och förmåga att reda ut vad som är vad i mitt inre kaos. Allt levereras osentimentalt och kärleksfullt på samma gång.

Lisa, 49

Jag har träffat Sussi under flera år  och hon har hjälpt mig att utveckla mig själv och min relation till min partner. Man kan inte förändra någon annan men genom att förändra och arbeta med mig själv har det även förändrat vårt förhållande . Jag kan säga att hon har hjälpt mig /oss till en mycket bättre relation. Hon har fått mig att jobba med mina rädslor och peppat mig att våga säga de sakerna som känns så läskigt..Sussi har ställt upp när jag behövt hjälp oavsett om det har varit vardag eller helg och tittar inte på klockan ”om tiden är ute” utan avslutar när vi är naturligt klara med samtalet. Samtalen har varit en räddning många gånger när jag har varit ledsen och efteråt gått därifrån med ny kraft. Jag kan varmt rekommendera Sussi, hon är rak och väldigt professionell och jag är otroligt tacksam för den hjälp jag har fått.

Kvinna, 50

Jag har gått till Sussi från och till under många år. Jag uppskattar särskilt samtalen. Jag vill höra hennes vinkling på det jag kommer med. Det som lyser är en närvaro och total engagemang. Jag vet liksom att hon står på min sida även om hon står på allas sida. Hon vet mig framför allt genom min Human Design chart och det är så innerligt skönt att bli förstådd där andra kanske inte förstår. Som att mitt väsen får ett existensberättigande utan att förändras, bara genom att vara den jag är och ännu mer stå i den jag är. Det får jag mod och inspiration till genom samtalen med Sussi.

Cilla, 55

Hem